Pappa al Pomodoro

Polévka Pappa al Pomodoro

Tato toskánská polévka je vyrobena z rajčat, staršího chleba, česneku a bazalky. Je hustá a vydatná, ideální na lehký oběd nebo večeři.

Ingredience:

  • Olivový olej
  • Rajčata (čerstvá nebo konzervovaná)
  • Česnek
  • Starší chléb
  • Čerstvá bazalka

Postup: Česnek osmahněte na olivovém oleji, přidejte rajčata a vařte, dokud se nerozpadnou. Přidejte na kousky nakrájený chléb a vařte, dokud chléb nezměkne a neztuhne. Na závěr přidejte čerstvou bazalku.

Napsal

Tomáš Rohlena

8 články

Velký rozhled skrze všemožná témata, získaný letitým studiem světových událostí.
Zobrazit všechny články

Napiš komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *