Langoše patří k oblíbeným pokrmům, které se nejenže jednoduše připraví, ale jsou i velmi dobré. Recept na langoše je jednoduchý. Uděláte si těsto na langoše, to necháte vykynout, osmažíte langoše a můžete si je ozdobit, jak chcete.

Recept na langoše
Course: LangošeCuisine: ItalskáDifficulty: JednoducháVelikost porce
1
porceČas na přípravu
15
minutesČas na vaření
15
minutesCelkový čas
30
minutesTěsto na langoše
- Ingredience
300 g hladké mouky
5 g cukru
1/4 kostky droždí nebo 4 g sušeného droždí
lžička soli
2 lžíce oleje
150 – 180 ml vody
Na ozdobu langošesýr
česnek
kečup
Postup přípravy
- Uděláme si kvásek, který přidáme k mouce promíchané se solí a olejem. Postupně přidáváme vodu, aby bylo těsto tak akorát. V teple ho necháme vykynout.
- Pak si těsto rozdělíme na deset dílů, ze kterých uděláme placky. Tyto placky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
- Langoše potřeme například prolisovaným česnekem, kečupem a strouhaným sýrem nebo šunkou, křenem či marmeládou.
Poznámky
- Langoše těsto je velice jednoduché a chutné.
Recept na langoše bez kynutí.
TIP: Podívejte se jaké jsou nutiční hodnoty této pizzy.