Přeskočit na obsah
Domů » Recepty » Langoše bez kynutí

Langoše bez kynutí

Ohodnotit recept:
Langoše bez kynutí

Langoše bez kynutí

Recipe by Pan KuchtíkCourse: LangošeCuisine: ItalskáDifficulty: Jednoduchá
Velikost porce

1

porce
Čas na přípravu

15

minutes
Čas na vaření

15

minutes
Celkový čas

30

minutes

Těsto na langoše

  • Ingredience
  • 500 g hladké mouky

  • 100 g neochuceného jogurtu nebo smetany

  • 5 g cukru

  • 1/2 kostky droždí

  • půl lžičky soli

  • čtvrt lžičky sody

  • 250 ml mléka nebo vody


  • Na ozdobu langoše
  • sýr

  • česnek

  • kečup

Postup přípravy

  • Z teplého mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Mezitím smícháme mouku se solí, sodou a jogurtem. Smícháme s vykynutým kváskem a zbytkem mléka.
  • Uděláme vláčné těsto, ze kterého ihned tvoříme placky, které smažíme na rozpáleném oleji.
  • Hotové langoše potřeme prolisovaným česnekem, kečupem a posypeme strouhaným sýrem.

Poznámky

  • Langoše bez kynutí sice obsahují droždí, ale těsto se pak nenechává kynout.
TIP: Podívejte se jaké jsou nutiční hodnoty této pizzy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *